ћи привозимо з √рец≥њ найц≥нн≥ш≥ грецьк≥ продукти: чисту високо¤к≥сну маслинову ол≥ю (безпосередньо ≥з фабрики-виготовника) ≥ ц≥нний продукт пет≥мез≥, ¤кий готуЇтьс¤ з винограду.
ћаслинова ол≥¤ - в≥домий продукт. ѕро нењ багато писати не потр≥бно. ћаслинова ол≥¤ ≥ правильне рац≥ональне харчуванн¤, зг≥дно з наукою, перемагають рак ≥ серцев≥ хвороби.
ƒавньогрецький зц≥лювач ≤пократ говорив про маслинову ол≥ю ¤к про продукт з високими терапевтичними властивост¤ми.
“≥льки недавно наша наука почала вивчати реальну ц≥нн≥сть маслиновоњ ол≥њ.
¬же в≥домо, що маслинова ол≥¤, попереджуЇ ймов≥рн≥сть виникненн¤ раку, вона знижуЇ небезпеку коронарних серцевих захворювань ≥ попереджуЇ формуванн¤ в≥льних корен≥в, ¤к≥ можуть зпричинити руйнуванн¤ кл≥ток в людському т≥л≥.
¬она зовс≥м не м≥стить холестерол. ћаслинова ол≥¤ також спри¤Ї нормальн≥й робот≥ кишковика, зменшенню гастричноњ р≥дини, правильному метабол≥зм≥ д≥абетик≥в ≥, ¤к насл≥док, баланс≥ к≥лькост≥ цукру. ¬она в≥дроджуЇ шк≥ру!
ѕерел≥к позитивних елемент≥в маслиновоњ ол≥њ дуже довгий ≥ безперервно росте.
ѕет≥мез≥ в≥ддавна використовували ¤к додаток до страв. ¬оно зм≥цнюЇ ≥мунну систему. ќдна ложка пет≥мез≥ на день зробить ¬аш орган≥зм сильн≥шим за будь-¤к≥ простуди ≥ в≥руси.
¬же трет≥й р≥к ¤, починаючи з жовтн¤ м≥с¤ц¤, кожного ранку даю своњм д≥т¤м столову ложку пет≥мез≥, ≥ вже трет≥й р≥к ¤к ми х≥ба що згадуЇмо про бронх≥ти ≥ анг≥ни, ¤кими вони хвор≥ли кожну зиму до прийманн¤ пет≥мез≥. ћожливо, вистарчало б ≥ чайноњ ложки, але у нас пет≥мез≥ своЇ з нашого винограду, ≥ ¤ не шкодую.